Graszoden bestellen

Graszoden
Vers van eigen kwekerij

Bij Gernell hebben we graszoden van eigen kweek. Tuincentrum Gernell zorgt met een speciaal grasmengsel, goede bemesting en regelmatig maaien voor een sterke en volle grasmat die ook geschikt is als speelgazon. 

Graszoden van eigen kweek

Hoe vers wil je het hebben? Tuincentrum Gernell is een van de weinige bedrijven in Nederland die eigen graszoden teelt. Wij doen dit op zo’n 2,5 hectare. We gebruiken een speciaal grasmengsel, zorgen voor goede bemesting en maaien regelmatig. Dit geeft een volle en sterke grasmat, sterk genoeg om kinderen op te laten spelen en ravotten.

Vandaag bestellen, morgen ophalen

Je kunt op woensdag, vrijdag en zaterdag verse graszoden bij ons afhalen. Bestel ze 1 dag van tevoren en wij zorgen dat ze de volgende dag vanaf 10:30h vers gesneden voor je klaar liggen. Graszoden kun je bij ons al bestellen vanaf 1 m². Ze kosten € 4,50 per m². Bestel ze via het online formulier of neem contact op via 0514 – 563 851.

Bestelformulier Gernell-graszoden

Voor een mooi gazon

Jij wilt verse graszoden van Tuincentrum Gernell. Een goede keuze! Vul hieronder in hoeveel m² graszoden je wilt hebben en wanneer je de graszoden wilt afhalen. Noteer verder je persoonlijke gegevens, zodat we je een bestellingsbevestiging kunnen mailen en je bij vragen telefonisch kunnen bereiken. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kun je graszoden na bestelling afhalen. Heb je nog een vraag? Hier vind je onze contactgegevens.