Zijde

Natuurgetrouw 

Bij Tuincentrum Gernell houden we van natuurlijk groen, maar soms is zijde een mooie oplossing om je woning sfeer te geven. Wil je bijvoorbeeld een donker hoekje opfleuren, dan lukt dat niet altijd met bloemen of een plant. De zijde bloemen en planten van Tuincentrum Gernell zijn dan de perfecte oplossing. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden en zorgen voor een levendig element in je woning. Ook als je niet zulke groene vingers hebt, is zijde een praktische oplossing. In ons assortiment hebben we allerlei binnenpotten en manden om een zijde plant mooi te laten aansluiten op de rest van je interieur. 

 

Boeket of plant van zijde

Wil je een mooi boeket van zijde bloemen, dan helpen de bloembindsters van Tuincentrum Gernell je graag. Zij kunnen de bloemen ook schikken in mooie arrangementen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Je kunt een zijde boeket of arrangement ook cadeau geven. We helpen je graag bij het samenstellen en pakken het uiteraard mooi voor je in. 

Met zijde bloemen kun je zelf ook creatief aan de slag. Tuincentrum Gernell heeft diverse hobbymaterialen die je daarbij kunnen helpen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan touw, binddraad, oase, kransen en decoratievormen. Zoek je iets speciaals? Neem contact op en wellicht kunnen wij het bij de groothandel voor je vinden.

Bekijk ook: