Kerstpakketten

Laat je waardering zien

Het eind van het jaar is een mooie tijd om mensen in het zonnetje te zetten. Met een kerstpakket kun jij je waardering laten zien. Bij Tuincentrum Gernell vind je in het najaar diverse pakketten mooi ingepakt. Wil je liever zelf wat uitzoeken, dan kan dat natuurlijk ook. Kies bijvoorbeeld lekkere voedingsproducten uit onze Streekwinkel Van de Buren en combineer die met een mooi decoratieartikel uit ons tuincentrum. Een sfeervolle mand, lantaarn of houten tapasplank kan bijvoorbeeld de basis vormen voor jouw kerstpakket. Vul dat aan met luxe producten, zoals gerookte zalm, bijzondere kaas of een lekkere fles vruchtensap en je hebt een pakket dat wordt gewaardeerd. 

 

Kerstpakketten voor medewerkers

Houdt de ontvanger van groen, dan kan een kamerplant een mooi cadeau zijn. Of geef een arrangement van planten. We zetten de planten graag voor je in een bijpassende pot en kunnen het mooi voor je inpakken.

Wil jij je medewerkers allemaal hetzelfde kerstpakket geven? Neem in augustus / september contact met ons op, zodat wij het voor je kunnen inkopen. En heb je geen inspiratie voor een leuk kerstpakket? Bij Tuincentrum Gernell denken we graag met je mee. We doen er alles aan om te zorgen dat jouw medewerkers blij worden van jouw kerstpakket.

 

Bekijk ook: