Kerst

Kom bij ons in Kerstsfeer

Vanaf oktober kun je bij Tuincentrum Gernell al in kerstsferen komen tijdens onze grote Kerstshow. In gezellige kersthoekjes kun je de nieuwste trends bewonderen en inspiratie opdoen. We hebben een groot assortiment levende kerstbomen en kunstkerstbomen. Wist je dat je met planten ook voor kerstsfeer kunt zorgen? Zet bijvoorbeeld een kerstster of gaultheria in je huis voor een instant kerstgevoel. En natuurlijk mag kerstverlichting niet ontbreken. Leg bijvoorbeeld een lichtsnoer in je vensterbank, verlicht de rand van je dakgoot met pegelverlichting en bevestig kerstlampjes om een krans aan je deur. Je vindt bij ons verlichting die op elektriciteit of op batterijen werkt, waardoor je voor elke plek de meest handige verlichting kunt uitzoeken. 

 

Creatief rond Kerst

Uiteraard heeft Tuincentrum Gernell ook mooie en bijzondere kerstballen, kaarsen en kerstdecoratie. Wat dacht je van de Elfstedenhuisjes uit de collectie van Dickensville? Je herkent vast de Waterpoort van Sneek en De Waag in Leeuwarden. Voor aan je muur hebben we een sfeervolle collectie canvasschilderijen met Ledverlichting op batterijen, zowel voor binnen als buiten. 

Rond Kerst kun je ook creatief aan de slag. Ons assortiment hobbymaterialen breiden we in deze periode uit met mini-kerstballen, kerstdecoraties en allerlei groen, zoals dennengroen, Eucalyptus en takken met rode besjes. Kijk voor inspiratie op onze DIY-kerstpagina of vraag een van onze medewerkers. We kunnen ook een kerststuk voor je maken. Kom langs om te vertellen wat je wilt of neem contact op. Ook als je kerstpakketten zoekt, helpen we je graag. We kunnen bijvoorbeeld lekkers uit onze streekwinkel combineren met mooie decoraties uit het tuincentrum. Samen met Tuincentrum Gernell maak je Kerst heel bijzonder!