Hangplanten

Zoek het hogerop

Met hangplanten kun je alle kanten op. Uiteraard kun je ze ophangen, bijvoorbeeld voor je raam. Maar hangplanten zijn ook geschikt om neer te zetten, zoals op de rand van een kast of bijzettafeltje. Met hangplanten kun je hoogte creëren in je interieur. Ideaal voor hangplanten zijn de planthangers die de laatste jaren trendy zijn geworden. Tuincentrum Gernell heeft diverse hangpotten en planthangers in de collectie, bijvoorbeeld van macramé. Ook zijn er potten op hoge poten waar een hangplant elegant in past. Kom gerust langs bij Tuincentrum Gernell om onze grote collectie potterie te bekijken en een mooie pot te vinden voor jouw hangplant.

 

Advies over plantverzorging

Hangplanten zijn er in allerlei soorten, maten en variëteiten. Je kunt bij ons groene planten als hangplant vinden, maar bijvoorbeeld ook vetplanten en zelfs bloeiende hangplanten. Keuze genoeg om met hangplanten een ‘urban jungle’ in je huis te maken.

In ons tuincentrum kun je ongedwongen rondkijken. In een deel van de potten vind je op een steker welke verzorging de betreffende plant nodig heeft. En natuurlijk kun je onze vakkundige medewerkers ook om advies vragen. Zij weten ook alles over bijvoorbeeld potgrond, water geven en bemesten? Bij Tuincentrum Gernell helpen we je graag om een kamerplant te vinden die goed bij jouw leefwijze past. En wil je een bepaalde plant bestellen, neem contact op en wij regelen het voor je.

Bekijk ook: