Graszoden

Graszoden van eigen kweek

Hoe vers wil je het hebben? Tuincentrum Gernell is een van de weinige bedrijven in Nederland die eigen graszoden teelt. Wij doen dit op zo’n 2,5 hectare. We gebruiken een speciaal grasmengsel, zorgen voor goede bemesting en maaien regelmatig. Dit geeft een volle en sterke grasmat, sterk genoeg om kinderen op te laten spelen en ravotten.

 

Vandaag bestellen, morgen ophalen

Je kunt op woensdag, vrijdag en zaterdag verse graszoden bij ons afhalen. Bestel ze 1 dag van tevoren en wij zorgen dat ze vers gesneden voor je klaar staan. Graszoden kun je bij ons al bestellen vanaf 1 m². Ze kosten € 4,25 per m². Bestel ze via het formulier of neem contact op via 0514 – 563 851.

 

Let op!

In de winter gaan onze machines in revisie. Afhankelijk van het weer, wordt er doorgaands zo rond half maart weer bekeken of we kunnen starten met het snijden van graszoden. We willen kwalitatief een goede gezonde grasmat afleveren en daar hoort het bemesten en eerste keer maaien na de winter ook bij. U kunt altijd even bellen of we al graszoden leveren via tel.nr. 0514 56 3851.

 

Bekijk ook: