Proef de lente!Proef de lente
Creëer je eigen mini-moestuin op je terras/balkon of in je tuin! Zo draag je bij aan het vergroenen van je eigen omgeving. Welke soorten groenten, kruiden en fruit kies je? Jij bent de chef!
 

Mini-moestuin
Zelf kweken en straks oogsten uit eigen tuin wordt wel heel makkelijk met deze kweektafel met bijbehorende kap. De kap zorgt ervoor dat het klimaat constanter is en dat is weer goed voor net ontkiemde plantjes en/of stekjes. Ook als je niet zoveel ruimte hebt, kun je deze kweektafel prima kwijt op een balkon of terras. Zo kweek je op een kleine oppervlakte toch verse groenten, kruiden en fruit. Deze kweektafel is perfect op werkhoogte, hierdoor hoef je tijdens het tuinieren niet te bukken en voorkom je rugklachten. Ideaal voor jou en je plantjes dus! Start dus nu je eigen
mini-moestuin.


Snackgroenten
Het is nu de perfecte tijd om zelf te gaan kweken. Kom nu naar ons tuincentrum, we hebben een ruime keuze aan kruiden, groenten en fruitplanten. Start eenvoudig met snackgroenten zoals de plukpaprika, mini-komkommer en pluktomaat. Deze plantjes zijn al kant en klaar en je kunt meteen starten met oogsten. Het komende tuinseizoen kun je er van blijven oogsten. Combineer ze samen met je favoriete kruiden en wat sla en je oogst zo een kraakverse salade uit eigen tuin.

 

 

Neem contact met ons op

Tuincentrum Gernell
Gemaalweg 21
8313 PR Rutten
T: (0514)-563851
E: info@gernell.nl