Aanbiedingen

Bij Gernell hebben we altijd leuke aanbiedingen voor je. De ene keer krijg je korting op tuinplanten en een andere keer op potterie voor binnen of seizoensgebonden producten. We plaatsen op deze pagina ook regelmatig flyers waarmee je inspiratie kunt opdoen voor je tuin of je interieur. Ken je onze spaaractie Gek op Korting al? Spaar voor prachtige kortingen in januari en september. 

 

Heb je de nieuwste folder niet in de bus gehad? In de link hier kan je hem online zien. 

Daarin de leukste kerst aanbiedingen. Scoor nu heel voordelig je Nordmann kerstboom. Of ga je voor een kerstboom volgende de laatste kleurtrends en sla je nu heel voordelig de kerstballen in!

 

De flyer is geldig van woensdag 30 november t/m zondag 11 december as. 


Volg ons op Facebook en Instagram. Ook op onze socials informeren we je over onze aanbiedingen.

Afbeelding

Gek op Korting: de spaaractie van Gernell

Ben jij gek op korting? Dan zit je goed bij Tuincentrum Gernell. Bij besteding van elke € 5,- ontvang je een kortingssticker. Plak die op onze spaarkaart en als er 10 stickers op zitten, is de kaart vol. Met de spaarkaart krijg je in januari en september € 2,50 korting op jouw aankoopbedrag. 

 

Voorwaarden spaaractie Gek op Korting

  • Je kunt de spaarkaart inwisselen voor korting, dus niet voor contant geld
  • Bij de volgende productgroepen ontvang je geen spaarstickers en krijg je ook geen korting met je spaarkaart: cadeaubonnen, blokhutten, bestrating, voorgevormde vijvers, graszoden, actie- en reclameartikelen
  • Bij twijfel hebben wij het recht om verzilvering van jouw spaarkaart te weigeren
  • Door de spaarkaart in te leveren, verklaar je akkoord te gaan met de inhoud van de regels van de spaaractie Gek op Korting.