Aanbiedingen

Bij Gernell hebben we altijd leuke aanbiedingen voor je. De ene keer krijg je korting op tuinplanten en een andere keer op potterie voor binnen of seizoensgebonden producten. We plaatsen op deze pagina ook regelmatig flyers waarmee je inspiratie kunt opdoen voor je tuin of je interieur. Ken je onze spaaractie Gek op Korting al? Spaar voor prachtige kortingen in januari en september. 

 

NIEUWSTE FLYER

Heb de nieuwste flyer al gezien? Hij staat bordevol leuke voorjaarsartikelen. Maar ook de prachtige sneeuwbal (Viburnum burkwoodii) hebben we heel mooi in de aanbieding. Of een prachtige rodondenron. Maar voor directe kleur in de tuin hebben we prachtige violen in wandhangers. Heeft u de flyer niet gezien? Klik dan hier op de link.

Afbeelding

 

WEEK KNALLERS

Boeren Hortensia
 € 11,99 per stuk

NU 2e Halve prijs

 

 

 

 

 

 

 

 

Afbeelding

 

Vrije uitloop eieren 

Doosje 10 st.

Voor € 2,75, altijd laag geprijsd!

 

 

 

 

Afbeelding

Primula's

€ 1,25 p.st.

NU 2+1 Gratis

UITVERKOCHT!!

Afbeelding

Weekknaller loopt van 31 mrt t/m 6 apr. 2023

 

 

 

Violen!

Prachtige violen in diverse kleuren. 

per stuk €0,60. 

Volle Tray € 5,00 (12st.) 

Afbeelding

 

 

 

Volg ons op Facebook en Instagram. Ook op onze socials informeren we je over onze aanbiedingen.

 

Gek op Korting: de spaaractie van Gernell

Ben jij gek op korting? Dan zit je goed bij Tuincentrum Gernell. Bij besteding van elke € 5,- ontvang je een kortingssticker. Plak die op onze spaarkaart en als er 10 stickers op zitten, is de kaart vol. Met de spaarkaart krijg je in januari en september € 2,50 korting op jouw aankoopbedrag. 

 

Voorwaarden spaaractie Gek op Korting

  • Je kunt de spaarkaart inwisselen voor korting, dus niet voor contant geld
  • Bij de volgende productgroepen ontvang je geen spaarstickers en krijg je ook geen korting met je spaarkaart: cadeaubonnen, blokhutten, bestrating, voorgevormde vijvers, graszoden, actie- en reclameartikelen
  • Bij twijfel hebben wij het recht om verzilvering van jouw spaarkaart te weigeren
  • Door de spaarkaart in te leveren, verklaar je akkoord te gaan met de inhoud van de regels van de spaaractie Gek op Korting.