Kerstverlichting

Kerstverlichting

Maak er een magische kerst van!

Lichtjes, gezelligheid en Kerst zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Haal dus snel de gezelligheid in huis met de kerstverlichting van Tuincentrum Gernell! En het kan nog zuinig ook! Led-verlichting heeft namelijk een enorme sprong voorwaarts gemaakt wat betreft de kleur van het licht (kleurtemperatuur). Door nieuwe technieken is het nu mogelijk om u led-verlichting aan te bieden die wèl gezellig, warm licht geeft. Toch de traditionele kerstverlichting? Dat is natuurlijk ook verkrijgbaar! Zowel verlichting voor binnen als voor buiten, op stroom of batterij.

Dickensville Elfsteden Serie
Nieuw in ons assortiment! De Elfstedenhuisjes. Deze unieke serie van verlichte Friese huisjes en accessoires is gebaseerd op de welbekende tocht der tochten; De Elfstedentocht. O.a. de Waterpoort in Sneek, De Waag in Leeuwarden en zelfs het Blauhúster Dakkapel zijn aanwezig! Kom en bekijk of u alle Elfsteden thuis kan brengen. 


Fairybells
Daarnaast wordt er voor scherpe aanbiedingsprijzen prachtige fairybells aangeboden. Deze bijzondere verlichting in kerstboomvorm bestaat uit honderden lampjes die u heel eenvoudig ophijst aan een vlaggenmast of, bij de modellen kleiner dan 6 meter, eenvoudig plaatst op de plek die u zelf bepaalt dankzij de meegeleverde deelbare glasfiber mast.

 

Impressie


 

Neem contact met ons op

Tuincentrum Gernell
Gemaalweg 21
8313 PR Rutten
T: (0514)-563851
F: (0514)-561606
E: gernell@planet.nl